Când o să fiu mare vreau să mă fac astronaut şi să trag o beşină pe Marte!

By | ianuarie 9, 2013

De la filmuleţul ăla din 2012, în care se vorbea despre cum am încetat să mai visăm şi am încetat să fim fascinaţi de spaţiu, toate lucrurile ce privesc segmentul ăsta al ştiinţei au început să se schimbe. Oare chiar să fi donat chiar atât de multă lume bani pentru NASA(dacă mai ţineţi bine minte, în filmuleţul în cauză se spunea că dacă fiecare american ar dona 1 cent, s-ar strânge destui bani pentru o misiune în spaţiu)?

Goh, bine, poftiţi şi filmuleţul cu pricina:

Astăzi văd că se fac angajări la Ministerul Colonizărilor. „Pfai de pula mea!!!!! Cât de şmecher! Ia să văd care sunt cerinţele…” Mneh, nu se cere mare lucru: tre’ să ai peste 18 ani, ceva minte în cap şi să fii sănătos. Chestia e că până în 2023 lucrurile or să se schimbe foarte mult… o să am 34 de ani, gen.

Preselecţia o să fie televizată din câte înţeleg şi bag mâna în foc! o să fie mare show pe tema asta!

Să mă duc să mor în spaţiu, pe o planetă roşie, plină de praf, fără alcool şi femei? Neah, prefer să rămân pe Pământ, să ard în iad. Lucru care îmi trezeşte o dilemă: dacă te duci pe Marte şi mori acolo, se ia în calcul aspectul ăsta la judecata de apoi? O să-i dea cu virgulă lu’ sfântu’ Petru?

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

2 thoughts on “Când o să fiu mare vreau să mă fac astronaut şi să trag o beşină pe Marte!

  1. dionis

    :)) daca te duci si tragi o besina pe Marte, tot in costumul tau de astronaut o simti … he who smelt it , dealt it . Deci mai bine astepti sa se teraformeze, sa apara cazinoul ala, sa o angajeze pe tipa cu trei sani si eu zic ca o sa te muti definitiv … numai sa ai wireless bun

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *