Cancer la doză

By | martie 10, 2012

Nu știu despre voi dar mie-mi place atât Pepsi cât și Cola. Pepsi îl prefer Twist când îl beau simplu și normal când îl beau cu Silva brună. Cola e bună oricând, mai puțin când ție foame… Dacă sunteți fani al celor două băuturi răcoritoare deja știți că cele mai bune sunt cele la doză. Ei bine, lucrurile se vor schimba…

Aparent niște americani au făcut niște studii și au ajuns la concluzia că substanțele folosite pentru a da culoare celor două băuturi sunt cancerigene. Probabil nu toate ci doar una ce are o denumire prea științifică pentru a merita menționată. Automat o venit o lege care îi obligă pe cei doi producători să avertizeze consumatorii că „Bei de dai în cancer!”.

Mediafax anunță că cele două companii s-au fofilat și că în loc să-și strice eticheta cu un avertisment preferă să scadă concentrația de substanță cu nume ce nu merită menționat. Tot ei se întreabă dacă băuturile își vor păstra gustul. Mno, eu cred că un colorant nu dă gustul de cola sau pepsi. Probabil sunt ceilalți îndulcitori. Nu? Adică nu guști o culoare, o vezi și gata.

Totuși întrebarea mea e de ce nu au făcut ceva ca Pepsi sau Cola să nu ne mai încarce dinții. Sau să nu ne bulească stomacul… Sau să fie ieftină ca apa plată. Până la cancer nu s-o ajunge dar treaba cu dinții și stomacul se simte.

Voi ce părere aveți despre aceste două băuturi răcoritoare?
Sursa foto: hongkiat.com

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *