Boschetar style

By | mai 1, 2012

Da! Sunt 30 de grade afară. Deja! Abia a început luna lui mai și deja simți că te coci la soare. La umbră e frumos, mai mare plăcerea să stai cu o cola/bere rece și să pufăi o țigară, două… două! De mai ai și ceva companie plăcută… Pfu, parfum!

A trebuit să alerg vreun kilometru să scot niște bani de pe card ca să-i cumpăr maică-mii niște medicamente și dacă tot e cald afară, lumea a ieșit la plimbare încă de la ora 2. Prin „lumea” vreau să spun plozii de liceu.

Pe drum priviri și iar priviri. Nu e foarte nasol, e doar ciudat. Mă rog, căștile pe urechi, muzica prea tare, nu auzeam ce se spune dar observam reacțiile. I dont care if you dont like me, I like me!

Într-o stație de autobuz, combinatiștii și cocsarii își așteptau convenția ce-i duce la joburile de roboței. Eu îmbrăcat mai boschetar, cu pantaloni scurți, un tricou negru și adidași, tatuat pe ambele picioare, le-am atras atenția mai tare decât plodoaicele din fața mea, îmbrăcate mult prea provocator pentru vârsta lor. Întâmplător, se schimba melodia și aud:
-Uite, bă, lu ăla i-a luat foc chicioru! Hă-hă-hă-hă!
Am dat din cap în semn de „Vai de **** voastră!” și mi-am văzut de drum.

Ajung în farmacie, farmacistele stăteau la cioace. Mă duc la o casă(erau vreo 5 case în total, aranjate în formă de „U”), vine o tanti la vreo 30 de ani, îi zic lista cu pastile, îmi spune cât costă și se alătură colegelor sale ca să se holbeze la chicioarele mele în timp ce caută medicamentele. „Ceeeeee plm?!”
Adună toate cele și apoi vine și are chef de conversație:
-Cald afară, nu?
-Față de aerul condiționat de aici, da, e cald. Zic eu.
Și apoi mă uit în geam ca să văd reflexia. Una dintre celelalte farmaciste mă trăgea în poză pe la spate. Trebuia să trag un pârț să văd dacă or să se apropie să-l miroasă și să mă întrebe ce-am mâncat.

Fetelor care umblați cu cracii goi și decolteul generos, cred că înțeleg cum vă simțiți. Hai că nu e chiar atât de rău!

Craci goi și decolteuri generoase pisti tăt, să fie!

Sursa foto: deathbymovies.com

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *