Boemaxim!

By | septembrie 7, 2012

Singur, cu căștile pe urechi. Nu are nevoie de nimeni, are mintea mult prea în ceață pentru a permite altcuiva să-i invadeze gândurile. E în căcat, nu știe cum să iasă deși se autoflagelează prea mult. E nervos, multă ură, un contrabas… nu mai înțelege nimic și nu înțege de ce nu mai înțelege nimic. Totu-i în zadar.

Își aprinde o țigară, se privește în oglindă expirând fumul, se urăște pentru asta. Se încruntă, mai trage un fum, expiră… Privește în gol. Încotro? Ia o gură de bere amară, își masează tâmplele, dă play la niște jazz, se încruntă iarăși.

Se uită în stânga, nu vede nimic. Îi vine să plece într-un loc fără nume căci se simte ciudat, se simte prost și inapt sau inadaptat. Visează prea mult, cântă prea puțin, țipă prea mult, se sperie prea des. Realizează că-i miros șosetele și nu-i pasă. E noapte, are 3 lei, ce e de făcut?

Își mai pune o țigară între buze și rămâne așa așteptând. Se uită la telefoane, e în zadar. Are vaselină și ulei sub unghii și realizează cât de trist e aspectul ăsta. Se privește iarăși în oglindă, ridică din sprânceana dreaptă și zâmbește deși nu e zâmbetul lui. Își aprinde țigara și la lumina palidă a brichetei vede cum vaselina și uleiul i s-au infiltrat în crăpăturile pielii. Are mâinile prea aspre. Prea aspre ținând cont că el vrea să lucreze cu creierul, nu cu mâinile.

Sucutură scrumul, se gândește, privește în gol, dispare. Vrea altă viață, vrea să fie prost, vrea ca regretele să dispară, vrea să-și coasă gura și ochii și să-și facă singur autopsia. E tâmpit. Își termină berea și trece la cafea. A pierdut deja numărul, corpul lui a uitat de-asemenea. Ar sparge tot în jurul lui, ar dezmembra pe toată lumea. Nu se mai simte, e o epavă.

O lipsă de sens continuă, o chestie stupidă, o durere de stomac, o chitară și o voce caldă, o roșcată și o vodkă, o îmbrățișare, un fior și nicio poezie. Aberează… Toată viața a făcut asta, nu se poate opri. O să moară.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

2 thoughts on “Boemaxim!

  1. The writer

    am trăit să te văd scriind și din ăstea :)) frumos, meriți un pupic :*

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *