Neamţul, spaima stâlpilor de beton

By | martie 27, 2015
bean

În urmă cu ceva timp, în octombrie 2014, un Audi Q7 a dat-o parte-n parte cu un stâlp pe la Parcul CFR din Galaţi. Fireşte, gipanul a ieşit puţin şifonat, dar învingător. Iată că unii oameni îşi aleg eroii cu precizie, ştiind clar ce trebuie să realizeze.

Joi seară, sunt sunat de o colegă „Vezi că ţi-am dat o ştire”. Intru şi citesc. Frumos! Minunat, chiar! Un BMW a cam rupt un stâlp cu semafor la Potcoava. Ştim cu toţii că nu e vina BMW-ului. E o mare problemă în oraşul ăsta şi totul se rezumă la tupeu.

Cum vine asta? Tu, ca şofer, să clanxonezi şi stâlpul să nu se dea din faţa ta?! Băăăăăă, CUM SĂ FACI AŞA CEVA GÂNDEŞTE BHĂ ÎN PLM ÎNAINTE SĂ SPUI AŞA CEVA! Aşa că mi se pare firesc să intre în el. Oricum, să nu fim cârcotaşi degeaba, cea mai bună parte este că nu a fost nimeni rănit, dă-l dreacu de fier nemţesc!

doru

Foto: Doru Sorin, Grupul Șoferilor din Galați

Revenind la accidentul similar din octombrie 2014, se şopteşte pe la colţuri că în prezent ar fi un Q7, alb, cu acelaşi număr, care conduce în acelaşi stil pe străzile din Galaţi. Nu mă miră, probabil că peste câteva luni va apărea pe străzi un alt BMW, MUSAI ALB, cu aceleaşi numere ca cel de aseară.

De aici putem trage cu toţii o învăţătură preţioasă: cartea nu e bună, am învăţat pentru nimic! Ne permitem să ne cumpărăm o altă maşină de jdemii de euro în câteva luni? Nu ne permitem. Săraci şi trişti, băăăăă! Copii, nu ma’ învăţaţ!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *