Bendeac şi hoarda de dobitoace

By | aprilie 29, 2015
dobitoace

Mihai Bendeac, acest „Weirdo Star at Romania”, se dă în spectacol pe Facebook de foarte mult timp. Treaba lui, nu-mi pasă, nu-mi place deloc. În jurul său s-au adunat extrem de mulţi proşti, undeva la 600.000.

Cel mai mult mă deranjează când aruncă nişte tâmpenii, cum ar fi asta.

Mihai Bendeac aruncă următoarea dejecţie pe Facebook:

Lăsând la o parte cele 2.500 de share-uri şi cele 13.500 de like-uri, comentariile sunt de-a dreptul smulse dintr-un Ev Mediu extrem de întunecat.

Dacă aveţi timp, vă sfătuiesc să aruncaţi câteun ochi pe acolo, dar cu grijă, o să vă sângereze creierul. O să găsiţi chestii de genul:

E vorba de o tradiţie religioasă, numită festivalul Gadhimai. Citez: „After the festival, the meat, bones and hides of the animals are sold to companies in India and Nepal”. În urma cutremurului din Nepal, peste 3.300 de oameni au murit, iar pagubele sunt enorme, mai ales că ţara asta nu e deloc bogată.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “Bendeac şi hoarda de dobitoace

  1. Virgil

    Pai e perfect. Bendeac a inteles foarte bine cum se manipuleaza prostimea pe net. Trebuie sa ai un mesaj, sa creezi o emotie. Atat! Prostia galgaie pe internet.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *