Asta schimbă tot! Cam câţi bătrâni proşti au fost la vot

By | noiembrie 4, 2014
pensionari la vot tineri

Citeam pe HotNews datele unui sondaj IRES referitor la câtă şcoală au şi unde trăiesc votanţii lui Ponta, Iohannis, Udrea, Macovei. Nu ştiu cât de relevant mi se pare vouă, dar mie-mi spune o chestie importantă.

Conform sondajului cu pricina (poftim sursa), în turul unu, la urne au ieşit mai mulţi oameni cu vârsta între 18 şi 34 de ani decât cei cu vârsta de peste 65 de ani (27 la sută, respectiv 17 la sută). La capitolul prostime, sondajul zice că doar 34 la sută dintre cei cu cel mult 10 clase s-au prezentat la urne, în timp ce ăia cu liceu au ieşit vreo 78 la sută, iar ăia cu facultate vreo 71 la sută.

În România sunt vreo 5,3 milioane de pensionari. 17 la sută înseamnă undeva la aproximativ 1.000.000. Ponta a luat peste 3,7 milioane de voturi. Acelaşi sondaj mai relevă că aproape 60% dintre votanţii comunismului sunt de la oraş.

Despre ce căcat vorbim? Dafuq?!

După cu ziceam duminică seară: tineretul m-a dezamăgit profund.

Ah, HotNews sunt anti-PSD.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 758 de abonați

2 thoughts on “Asta schimbă tot! Cam câţi bătrâni proşti au fost la vot

  1. Laura Negoi

    Diferenta intre Ponta si Macovei pe segmentul nostru de varsta a fost de 19% vs 46%. Ceea ce e de bine. Eu nu inteleg de unde le-a iesit suma de 27 la sută total votanti 18-34, respectiv 17 la sută total votanti 65+, din sondajul-sursa.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *