Cum scoţi banii europeni de pe cardul de sănătate

By | mai 4, 2015
card de sanatate

Am fost printre primii care au primit cardul de sănătate. A venit frumos, în plic, sigilat, acasă, în căsuţa poştală. Mi l-a ridicat mama şi a stat pe la ea câteva zile, după care, vreo două săptămâni, prin poşeta prietenei. Aşa că am intrat în posesia cardului de sănătate abia după aproape o lună de zile. Ce-i drept, în perioada asta, am auzit ceva zvonuri cum că ar fi bani pe cardul ăla, căci altfel, de ce l-ai mai da la medic?! Serviciile medicale se plătesc, deci e musai să fie bani pe el…

Fireşte că e o minciună, o tâmpenie născocită fie de oameni care refuză să citească şi să se informeze, fie un trolling fin.

Un lucru e clar, oamenii sunt disperaţi şi ar crede orice atât timp cât ies bani din asta. Motiv pentru care s-a ajuns la chestia asta:

Unii oameni au crezut că acest card de sănătate, fiind de dimensiunile unuia bancar, conţine şi bani europeni, suma variind între 100-500 de euro, în funcţie de zona ţării unde s-a răspândit zvonul.

Asta a făcut ca şi mai mulţi să dea buluc la casele de sănătate ca să se asigure, neaparat, că obţin cardul de sănatate, crezând că pot să scoată sute de euro de pe acesta, scrie aceeaşi sursă.

Astfel băncile au raportat mai multe bancomate, la nivelul întregii ţări, blocate cu carduri de sanatate. Alţii au vrut să plătească cu cardul de sanatate în magazine şi restaurante, fiind convinşi că sunt bani în euro pe acesta, se arată aci.

Oameni buni, nu vă mai drogaţ şi nu mai beţ. Nimeni nu vă dă bani moacă. În niciun univers. Nicăieri. Niciodată. Mă rog, e foarte posibil să fie o ştire falsă.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

One thought on “Cum scoţi banii europeni de pe cardul de sănătate

  1. Marius

    Sunt mulți care citesc TNR și nu știu să-și dea seama că este un pamflet… Așa că orice e posibil…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *