Banalul

By | ianuarie 12, 2012

De ceva timp încoace am realizat că în spatele oricărui om există o poveste. Unele sunt banale, evident, nu conțin dramă, nu conțin agitație, nu conțin absolut nimic special. Ăștia sunt oamenii care pur și simplu există pe Pământ, oameni care efectiv nu fac nimic. Uneori e bun lucrul ăsta, dar…

Astăzi dimineață, după ce am terminat tura de noapte, am ieșit la o țigară împreună cu două colege. Îmi dădusem drumul la player și muzica se auzea destul de tare(The Distillers) pentru că îmi doream să-mi elimin din minte melodiile auzite pe parcursul nopții(de-alde Mariah din Carei și alde artiste ca Inna). Una dintre colege a fost curioasă cum și ce se aude în căștile mele, reacția ei fiind epică: „Mă, băiatule, tu ești normal?!”.

Nu, nu sunt normal. De ce aș vrea să fiu normal? Cunoașteți vreun exemplu concret de o persoană normală, cu nimic special care a reușit să realizeze ceva extraordinar în lumea asta? Hai, vă provoc, contraziceți-mă!

Cu toții suntem ciudați în felul nostru. Problema pe care o văd eu la ceilalți este că fac tot posibilul să ascundă lucrul ăsta din dorința de a se integra. Le place un gen muzical mai neconvențional dar dacă anturajul nu aprobă, renunță. Au o pasiune pentru artă dar dacă cei din jur nu le-o împărtășesc, o abandonează. Practic se renunță la vise de dragul societății. Asta e cel mai stupid pas pe care-l poate face o persoană.

Când negi cine și ceea ce ești de dragul celor din jur faci cel mai mare pas spre banalitate. Ți-ar place ca cineva să-ți spună povestea la un moment dat? Banalitatea nu vinde. Ieși din tipare și acceptă faptul că suntem ciudați și că și tu ești unul dintre ciudați!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *