„Băăăă, tu ştii cine-i tata, băăă?!” – copii frumoşi, părinţi şi mai frumoşi

By | iunie 23, 2015
iliescu

V-am mai spus eu pe aici cât de mult îmi plac loazele, copiii de bani gata. De altfel, în ultima perioadă, pe Facebook au apărut prea multe situaţii în care cei care au greşit cu ceva au adoptat o atitudine de căcat în faţa Poliţiei. Ei, în cazul de faţă, lucrurile stau puţin altfel.

Se dă clipul acesta

Sunt conştient că în faţa camerei de luat vederi îţi schimbi puţin comportamentul, mai ales dacă eşti beat căcat pe tine. Majoritatea ţin să se ferească, astfel încât să nu ajungă la TV sau pe net, dar unii sar la bătaie. Şi chestiile astea nu s-ar întâmpla dacă educaţia primită de la părinţi ar fi corectă şi decentă.

Monkey see, monkey do.

Când părinţii se poartă ca nişte boşi de boşi barosani, jupâni valoroşi, mai presus de lege, e clar că odrasla va face la fel. Mă rog, mai e şi altă variantă: uneori, bănuiesc, plodul dezamăgeşte crunt şi iese scrântit – argument care în ochii mei are valoare zero. Melinda şi Bill Gates (una dintre cele mai bogate familii din lume) au trei copchii, dar bag mâna în foc!, nu vor fi implicaţi în mizerii de-astea niciodată. (Okay, poate nu e cea mai bună comparaţie)

Totul s-a întâmplat la Mamaia, perla litoralului românesc, unde se adună numa’ lumea bună şi spuma societăţii, fireşte. Au provocat un accident şi au încercat să fugă de la faţa locului, zice tanti din clip. Că o fi aşa sau nu, nu ştiu şi, sincer, nici nu-mi pasă.

Mă rog, un eveniment de o banalitate superioară. Sunt sigur că şi tu, ca mine, dai o foarte mare importanţă genului ăsta de oameni/copii. Pentru mine, clipul a fost un fel de laxativ, căci după ce l-am văzut a trebuit să vizitez tronul.

Fără să vreau, mi-am amintit de fazele din copilărie, când se mai trezea câte-un plod cu replici de genul „Băăăăă, tu ştii cine-i tata!?”. Din păcate, şi-o lua în freză instantaneu.

cine e tata

You’re gonna go far, kid!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *