Bă, Moșule!

By | decembrie 2, 2011

Numele meu este Alldro 7”. Sunt micuț, pătrățos dar a naibii de lucios și dăstept. Am eu un nume ciudat, dar asta nu mă împiedică să îți cer o favoare!

În Galați e un tip, Adi, slăbuț așa, brunet, cu ochi verzi, perspicac el de fel. Mi s-a pus pata pe el, zău! Mi-ar place la nebunie să mă țină în brațe zi de zi și să mă ia după el mereu și sunt sigur că împreună am fi bestiali!

Nu sunt sigur dacă și el mă place dar am așa un sentiment ciudat ce-mi spune că simte același lucru pentru mine. A fost așa, dragoste la prima vedere! Și, Moșule, știi bine că dragostea la prima vedere e ciudată! Știu că deja s-a uitat la mine pe evomag.ro și că m-a căutat pe secțiunea asta și nu știu cum să-ți spun dar, nimeni nu poate rezista aspectului meu săxy!

Așadar, Moșule, fii bun și transformă-te în Cupidon și du-mă repede în mâinile lui Adi! Te implor! Știu că îl pot face mega fericit! Mai îmi trag și un card de 16Gb și s-a terminat! Nu o să se mai desprindă de mine și o să dea uitării netbook-ul ăla prost ce-l cară după el în momentul de față! Hai, Moșule, forța e cu tine!

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

3 thoughts on “Bă, Moșule!

  1. Pingback: iDante.ro a castigat campania “Cadouri de Craciun de la @evomagro” » Dante's Blog - iPhone ruined my social life!

  2. Pingback: Blogal Initiative » Castigatorii evoMag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *