Anecdota de ora 8

By | aprilie 20, 2012

Lumea e un loc aiurea și oamenii sunt în general răi. Cu toate astea îmi place să cred că oamenii au și un instinct de a-și ajuta semenii care suferă.
Ați văzut clipurile de pe YouTube cu tineri idioți care fac tot felul de cascadorii și ajung să-și rupă picioare, testicule, nasuri și mâini, nu? E în regulă, și eu am râs cu gura până la urechi, vom merge în iar cu toții. Totuși, de multe ori ai un oarecare sentiment ciudat și te întrebi dacă a pățit vreo ceva serios persoana cu pricina.

Să zicem că te lovește o mașină. Se întâmplă, nu e musai să fie vina ta. Nu te omoară pentru că erai în oraș și automobilul avea doar vreo 50 la oră. Un os, o chestie tot îți rupe și chiar dacă nu se întâmplă asta, de julit tot te julești și doare. Mai țineți minte cât de nasol e să dai cu curul de gheață.

Revenind, ești lovit de mașină și te doare. Probabil stai întins pe asfalt sau pe marginea drumul așteptând ambulanța. Apoi se adună mahalaua și se uită unul la altul și își dau cu părere vrând să afle ce s-a întâmplat. Apoi apar ciorile. M-am descărcat în fața televizorului, nu voi mai înjura și aici.

Ei bine, cum să nu fi rasist?! Mă rog, am detaliat în postarea respectivă raționamentul meu. Ăia nu sunt oameni, frate! Alea sunt ciori, hiene. Nu au drept la viață, pur și simplu. Probabil te gândești că nu ți s-ar putea întâmpla ție dar cum ar fi dacă mama ta ar fi fost cea lovită de mașină și apoi jefuită de țigani? I-ai prinde pe cont propriu și le-ai provoca o moarte lentă și dureroasă? Eu da.

Contraziceți-mă. Gândesc greșit?

Sursa foto: kkk.org

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *