Cum a fost 2014 şi cum să fie 2015

By | decembrie 28, 2014
walk_on

S-o mai dus un an. Nu ştiu ce părere aveţi despre cele colaje făcute de Facebook şi nici nu-mi pasă. Nu despre asta e vorba. Eu deja privesc spre 2015 cu ochii mari cât cepele, de parcă aş fi mâţa când plănuieşte să-mi sară în cap.

2014 fu un an al realizărilor pentru mine. adibot.ro e una dintre ele (Mersi, Gabriel, încă o dată!).

Am reuşit să mă mut singur şi mi-am luat pisică. M-am responsabilizat şi nu prea. Ştiu ce înseamnă să plăteşti facturi şi să faci calcule ca să ajungă banii pentru toate. Ştiu ce înseamnă să te uiţi în frigider şi să pui mâna pe margarină, fiindcă e singura chestie comestibilă. Cu toate astea, încă fumez, deşi la fiecare ţigară aprinsă un Adi mai mic, în capul meu, spune „Boule, fmm!, eşti un cretin, lasă-le!”.

Din punct de vedere profesional, 2014 a fost la fel ca toate celelalte. Simt că am învăţat o grămadă, m-am copt forţat de împrejurări, dar tot nu ştiu ce vreau să fac pentru restul anilor ce vor veni.
De un singur lucru am dus lipsa în 2014: nopţile lungi cu prietenii, cu toate că tind să cred că m-a prins sindromul „Murtaugh”. S-au dus la Cluj, în Belgia sau pe croaziere lungi de juma’ de an.

Finalul lui 2014 a fost unul brutal pentru portofel. Gradul de violenţă s-a accentuat duminică dimineaţă, când a încetat din viaţă singurul bunic pe care-l mai aveam. Mi-e greu să simt ceva, poate doar un sentiment de vină – că nu l-am vizitat mai des, deşi ştiam cât de mult îşi iubeşte nepoţii. Mama e cel mai afectată, cu toate că a vorbit cu el acum o zi. Moşul nu a mai avut chef de încă un an, a avut 80 şi ceva.

Viaţa merge înainte. 2014 putea fi mult mai rău de-atât. 2015 trebuie să fie anul superlativelor. 2015 trebuie să aducă realizări grandioase, atât pentru mine cât şi pentru voi.

Follow me

Adi

Galatean de 29 de ani, mutat in Cluj din 2016. Imi plac PPC-urile, filmele, jocurile video si bunul simt.
Follow me

Abonează-te la adibot.ro prin email

Dacă îţi plac articolele de pe acest blog, adaugă-ţi adresa de email mai jos. Scriu maxim două articole pe zi, deci nu te spamez :)

Alătură-te celor 759 de abonați

2 thoughts on “Cum a fost 2014 şi cum să fie 2015

  1. Jacki

    Sat shri akal shri maan ji main aur meri family aap k bht bade fan hein sir main kbc mein enter hona chahta hun pichle 3yr se main enter hone ki try kar rha hun par kuch bhi pta nhi chala sir mujhe 1 bar mauka dijiye please sir main aap ka bht bht dhanbadi hu802&#na3g; Sat shri akal

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *